Ποιοι Είμαστε

Η οικογένεια Δέδε δραστηριοποιείται στον χώρο των επιχειρήσεων αγοραπωλησίας ακίνητης περιουσίας από το 1970 υπό τη διεύθυνση του πατέρα Σπύρου Δέδε. 

Από το 1985 την επιχείρηση διευθύνει ο υιός Γιώργος Δέδες ο οποίος συνεχίζει, και προσφέρει πλέον, περισσότερες υπηρεσίες αξιοποιώντας υπέρ του πελάτη τη μεγαλύτερη των 50 ετών εμπειρία του γραφείου.

Με γραφεία πλέον στην Κόρινθο (στην Απ. Παύλου 43, έναντι Εθν. Τράπεζας, τηλ.: 2741021900, fax: 2741073323), και τους Αγίους Θεοδώρους (Π.Ε.Ο.Α.Κ. τηλ.: 2741067377, fax: 2741062276) έχει στο πλευρό του αξιόλογους εξωτερικούς συνεργάτες έτοιμους να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας με σεβασμό και υπευθυνότητα.

Αναλαμβάνει αγοραπωλησίες όχι μόνο στην Κορινθία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή μέχρι και την Αθήνα με ειδικούς για την αγορά της Αθήνας συνεργάτες. 

Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται με εχεμύθεια και άριστες γνώσεις των αντικειμενικών αλλά και των εμπορικών αξιών.

Μέρος μόνο των υπηρεσιών που προσφέρονται είναι η προώθηση ακινήτων με αγγελίες, σε μεγάλες ιστοσελίδες, πανελλαδικές εφημερίδες και έντυπα.


Ειδικό τμήμα, αναλαμβάνει τον έλεγχο των ακινήτων και παρέχει έγκυρες νομικές συμβουλές, από έμπειρους συνεργαζόμενους νομικούς (Δικηγόρους και Συμβολαιογράφους).

Επίσης δεν αφήνουμε τίποτε στην τύχη αφού στην ομάδα μας συμμετέχουν δίνοντας πολύτιμες πολεοδομικές συμβουλές έμπειροι Πολιτικοί Μηχανικοί και Αρχιτέκτονες.

Επιπλέον παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής, οποιασδήποτε κατοικίας με δικά μας συνεργεία καθώς και ανακατασκευές διαμερισμάτων και κατοικιών από έμπειρα συνεργεία όλων των ειδικοτήτων.

Σημαντικές είναι και οι υπηρεσίες που αφορούν προγράμματα για χρηματοδότηση από σχεδόν όλους τους πιστωτικούς οργανισμούς.